Specialisten in beveiligings installaties
Diensten > Kentekenherkenning
Kentekens zijn uitermate geschikt als identificatiemiddel. Ook voor de meest extreme omstandigheden, zoals bij tegenlicht (koplampen), in regen, overdag en ’s nachts, kan Cor van Raay Elektrotechniek de juiste IP camera-installatie leveren en installeren. Daardoor is een kentekenherkenningssysteem een betaalbare en betrouwbare oplossing voor diverse situaties.

Doordat kentekens in bijna alle gevallen uniek zijn, biedt kentekenherkenning voor diverse situaties een uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan fraudepreventie bij benzinestations, of het houden van toezicht op laad- en losplaatsen. Ook voor publieke toepassingen, zoals de toegangscontrole op een bedrijven- of een parkeerterrein, kunnen we u voorzien van het juiste systeem.

Cor van Raay Elektrotechniek werkt met een kentekenherkenningssysteem dat opnames in hoge resolutie maakt en tegenlicht compenseert. Daardoor is het systeem dag en nacht betrouwbaar en is herkenning tot minimaal 25 meter afstand mogelijk.

De installatie kan aangesloten worden op het bestaande ICT-infrastructuur. Het modulaire systeem is gemakkelijk te verplaatsen en uit te breiden.

Cor van Raay Elektrotechniek b.v.,   Veilingdreef 39,   4614 RX,   Bergen op Zoom,   Tel.: 0164-235310,   info@corvanraay.nl


Copyright © Whoosh 2018