Specialisten in beveiligings installaties
Diensten > Video intercom
Wilt u weten wie er voor uw deur of hekwerk staat voor u opendoet? Dan biedt een intercom uitkomst. Bij Cor van Raay Elektrotechniek kunnen we u van dienst zijn met gebruiksvriendelijke audio- en video intercomsystemen. Een goed intercomsysteem verhoogt de gemoedsrust en de veiligheid. Onze systemen zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

De keuze voor een intercomsysteem gaat verder dan die voor geluid of video, analoog of digitaal en kleur of zwart-wit. Ook het openen van deuren of hekwerk behoort tot de mogelijkheden, net als de op- of inbouw van een of meerdere binnen- en buitenposten en het opslaan van de beelden. Bij Cor van Raay Elektrotechniek onderzoeken we met u wat de beste oplossing voor uw situatie is.

Een intercomsysteem is vaak ook het eerste wat een bezoeker tegenkomt als hij bij uw bedrijf of woning aankomt. Om de installatie perfect bij uw gebouw te laten passen, is afwerking in kunststof of RVS mogelijk. De intercomsystemen waar Cor van Raay Elektrotechniek gebruik van maakt, zijn Mobotix en Bticino. Beide merken staan hoog aangeschreven en lopen voorop op het gebied van betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Cor van Raay Elektrotechniek b.v.,   Veilingdreef 39,   4614 RX,   Bergen op Zoom,   Tel.: 0164-235310,   info@corvanraay.nl


Copyright © Whoosh 2018