Specialisten in beveiligings installaties
Diensten > Inbraaksignalering
Bezoek van ongewenste personen komt helaas steeds vaker voor, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Het is daarom zaak uw bedrijf, huis en inboedel zowel overdag als ’s nachts, zichtbaar en onzichtbaar te beschermen met een alarmsysteem. Een alarmsysteem werkt bovendien preventief tegen ongewenste indringers.

Omdat iedere situatie anders is en vraagt om een specifieke oplossing, maken wij in overleg met u een risicoanalyse. Op basis daarvan ontwikkelen we vrijblijvend een beveiligingsplan. Daaruit volgt het optimale alarmsysteem voor uw situatie.

Bij Cor van Raay Elektrotechniek werken we met de producten van onze partner Alphatronics. De bediening van de systemen werkt eenvoudig en kan indien nodig via een app (Android en IOS) op uw smartphone of tablet. Een eventuele braakmelding gaat direct naar uw privénummer of naar de meldkamer, waar u zelf de voorkeur aan geeft. Zo kan er in het geval van inbraak of vernieling, direct gehandeld worden.

Onze alarmsystemen zijn voorzien van een rechtsgeldig certificaat waarin staat dat het systeem aan alle eisen voldoet. Voor veel verzekeringsmaatschappijen is dit certificaat een vereiste, voor ons is het een minimumeis. Dankzij ons maatwerk en ons hoge serviceniveau, kunnen we deze eisen ruimschoots overtreffen.

Onze alarmsystemen kunnen indien gewenst draadloos geleverd worden. Afhankelijk van de risicoklasse.

Cor van Raay Elektrotechniek b.v.,   Veilingdreef 39,   4614 RX,   Bergen op Zoom,   Tel.: 0164-235310,   info@corvanraay.nl


Copyright © Whoosh 2018