Specialisten in beveiligings installaties
Diensten > Tijdsregistratie
Een ouderwetse prikklok is eigenlijk niet meer van deze tijd, maar inzicht hebben in de aanwezigheid van uw medewerkers is dat zeker wel. Een tijdregistratiesysteem biedt real-time inzicht in de aanwezigheid en levert een compleet managementoverzicht. Zo weet u direct of uw medewerkers (op tijd!) aanwezig zijn en heeft u bruikbare gegevens voor de salariëring.

Bij de keuze voor een tijdregistratiesysteem spelen betrouwbaarheid, betaalbaarheid en gebruiksgemak een grote rol. De tijdregistratiesystemen van Cor van Raay Elektrotechniek combineren deze drie.

Met het door u gewenste registratiemiddel (een TAG, een toegangspasje, een vingerafdrukherkenning of een code bijvoorbeeld) worden aankomst- vertrek- en pauzetijden feilloos geregistreerd. Het instellen van meerdere werkroosters en projectcodes behoort tot de mogelijkheden. De aanwezigheidsdata is ten allen tijde inzichtelijk en kan eenvoudig worden geëxporteerd naar bijvoorbeeld een extern salarisverwerkingsprogramma.

Cor van Raay Elektrotechniek b.v.,   Veilingdreef 39,   4614 RX,   Bergen op Zoom,   Tel.: 0164-235310,   info@corvanraay.nl


Copyright © Whoosh 2018