Specialisten in beveiligings installaties
Diensten > Terreinbewaking
Voor indringers zijn (bouw-)terreinen trekpleisters. Weet u eigenlijk wel hoe ze uw terrein kunnen betreden? En waar het meeste te halen valt? Zeker ’s nachts, maar ook overdag vinden op bouwterreinen en diverse andere locaties diefstal, vandalisme en brandstichting plaats. Het is niet voor niets dat verzekeringen steeds hogere eisen aan de beveiliging van uw bouwplaats stelt. Dankzij preventie en tijdige signalering kan vandalisme, brandstichting en diefstal voorkomen worden. Zo wordt de continuïteit van het bouwproces gewaarborgd.

Cor van Raay Elektrotechniek maakt samen met u een uitgebreide analyse van het terrein. Daarna wordt passende bewaking aangeboden, bestaande uit camera’s en indien nodig detectoren. Meldingen gaan via de Centrale Controle- en Stuureenheid (CCS) direct naar u of naar een beveiligingsbedrijf. Dat geschiedt naar wens via GSM, analoge telefoonlijn, IP of via het UMTS netwerk.

Terreinbewaking kan flexibel worden ingezet en van bouwplaats naar bouwplaats worden verplaatst. Ook is het mogelijk om de camerabeelden als webcam op een website te plaatsen. Cor van Raay Elektrotechniek heeft veel ervaring met terreinbewaking. Voor referentieverhalen of uitgebreid en vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.


Cor van Raay Elektrotechniek b.v.,   Veilingdreef 39,   4614 RX,   Bergen op Zoom,   Tel.: 0164-235310,   info@corvanraay.nl


Copyright © Whoosh 2018